ПРОДУЖЕНИ БОРАВАК

У нашој школи постоји продужени боравак. Он је намењен ученицима чији су радитељи због обавеза у немогућности да их преузму одмах после наставе или су заузети у преподневним сатима.
Дневни боравак обилује забавним садржајима едукативног карактера. Технички је добро опремљен са два рачунара и великим ТВ-ом.
Приоритет и акценат ставља се на израду домаћих задатака, а у преосталом делу дана деца имају доста спортских активности и креативних радионица.
Радно време боравка у преподневним сатима је од 7 часова до почетка наставе, а поподне од краја наставе до 16.30 часова. Дете не мора свакодневно долазити, него по потреби родитеља о чему се договара са учитељем.
За време боравка обезбећена је ужина која је бесплатна и ручак који кошта 200 динара дневно. Ручак обезбеђује Геронтолошки центар из Кикинде и веома је квалитетан.
За дневни боравак задужен је учитељ Љубиша Француски.
За све додатне информације можете назвати учитеља Љубишу на број телефона 060/44 888 45
За оне који желе или мисле да ће им се током школске године указати потреба за школским боравком, потребно је да сагласност испуне унапред, како би учитељ имао благовремене информације.