DOBRODOŠLI NA NOVU MOODLE PLATFORMU

Ukoliko ste na ovu stranicu došli sa zvanične stranice OŠ "Đura Jakšić", nakon juna meseca, primetićete da izgleda potpuno drugačije. Napravljena je reorganizacija svih sadržaja, tako da ćete morati da se registrujete svojom mail adresom ako želite da pristupite sadržajima koje ste koristili do kraja školske godine.
Dakle, ponovo pravite svoj nalog (ponovo se registrujete), a onda ćete ući na izbor menija VANREDNO STANJE i odatle birate svoj razred gde ćete imati sve iste sadržaje koje ste imali i ranije.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja obratite mi se na Viberu (kontakt imate)

Napomena: Ukoliko ste napravili nalog a ne možete da potvrdite, jer iz bilo kog razloga nemate pristup mailu, javite mi se porukom da to ja uradim direktno u bazi. Vidim da su neki pravili nalog, ali ga nisu potvrdili. Naloge koji su napavljeni do 30.7.2020. sam potvrdila. Možete da se ulogujete sa svojim prijavljenim podacima.

Nova Moodle virtuelna učionica naše škole je otvorena samo za informatiku. Ako nova školska godina bude morala da se organizuje online, ostale predmete ćete savladavati preko Google učionice. Ovde ću vam ostaviti uputstva i video sadržaje kako biste mogli da se snađete i da naučite kako se koristi Google učionica. Za nju će vam biti dovoljno da imate gmail nalog. Sačekaćemo početak školske godine da vidimo da li će se u školu krenuti kao nekada ili ćemo morati da kombinujemo i pravu i virtuelnu učionicu. smešak

nastavnica Jelena