Heder Nivo Slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Наша школа
"Ђура Јакшић"
Били смо вредни
:)
Учитељица Весна Белош
са својим ученицима
Учитељица Данијела Драгин
са својим ученицима
IV1 2016/2017.
учитељ Предраг Недин
IV3 2016/2017.
учитељица Марија Јерковић
IV2 2016/2017.
учитељица Нада Поповић
Наши осмеси
Представа
Ауторски рад нашег учитеља

Наставне активности

Наша школа има савремен приступ у припремању ученика за самосталне пројекте. У нижим разредима се изучава предмет "Од играчке до рачунара" који је одличан увод у предмет "Информатика и рачунарство" који се изучава у вишим разредима. Имамо кабинет са 20 умрежених рачунара као и рачунаре у осталим учионицама који служе за другу предметну наставу. Сви имају приступ интернету.

Наставни планови
Додатни образовно васпитни рад
За ученике који постижу изузетне резултате и који испољавају висок степен интересовања у појединим наставним областима организована је додатна настава. Сваки наставник заједно са ученицима реализује додатни програм са свим битним елементима.

Допунски образовно васпитни рад
Допунска настава је организована за ученике који из одређених разлога заостају у редовном процесу. На овим часовима се не одржавају поновљена предавања већ се сваком ученику посвећује посебна пажња и објашњава баш оно што му није јасно. Постоји допунска настава из српског, математике, хемије, биологије, енглеског, физике, историје.