Heder Nivo Slider

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Наша школа
"Ђура Јакшић"
Били смо вредни
:)
Учитељица Весна Белош
са својим ученицима
Учитељица Данијела Драгин
са својим ученицима
IV1 2016/2017.
учитељ Предраг Недин
IV3 2016/2017.
учитељица Марија Јерковић
IV2 2016/2017.
учитељица Нада Поповић
Наши осмеси
Представа
Ауторски рад нашег учитеља

Ђак генерације

2017/2018. године
19

Наша школа може да се похвали сјајним ђацима. Генерација коју ове године испраћамо ће нам остати у сећању као генерација одличних ђака. Међу 14 носилаца престижне дипломе „Вук Караџић“, издваја се наша Мина Шипка – ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ 2017/18.

Темељна приликом учења, пажљива на часовима, савесна и предана, самостална и истрајна, са лакоћом савладава школско градиво, а посебан труд, залагање и рад улаже проширујући своја знања из Српског језика и Биологије. Из Биологије, на општинским такмичењима је освајала прво место и два пута друго место, док је на окружним такмичењима била на другом или трећем месту. Матерњи језик је Минин омиљени предмет у школи, те су се чак три пута подразумевала прва места и једном друго место на општинским такмичењима, два пута прво место и једном треће место на окружним такмичењима, а четврто место на Републичком такмичењу.

Дисциплинована, културна, лепо васпитана, скромна и тиха, али дружељубива, праведна и поштена, Мина воли да помогне својим друговима и другарицама у одељењу и увек има времена да нас достојно представи на такмичењима, смотрама, квизовима, манифестацијама, ликовним и литерарним конкурсима. Предано се бави и спортом, те је истакнута карате такмичарка и носилац браон појаса.

Другови и другарице се поносе што је Мина била са њима у разреду, предметни наставници што су имали част да предају Мини, док се наставнице српског и страних језика надају да ће Мина кренути пут филологије и лингвистике…

 
2016/2017. године
Katarina KrstinЂак генерације је Катарина Крстин.
Свестрана, хумана, племенита. Поред редовне основне школе завршила је и основну музичку школу и основну балетску школу. Интензивно тренира тенис.

Била је на многим такмичењима из: информатике и рачунарства, енглеског језика, биологије, математике, српског језика, хемије и италијанског језика. Највише пласмана је остварила из информатике (1, 2, 3. место) на регионалним такмичењима, у континуитету током све четири године виших разреда, као и из биологије.
Учесник је бројих културних манифестација и хуманитарних акција.

Префињена, отмена и уметнички надарена.
Желимо јој много успеха у даљем школовању.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2015/2016. године
Ђак генерације је Бранислав Нолин. Ово ласкаво признање је добио захваљујући свом великом труду, редовном учењу, жељи да напредује и доброј организацији. Носилац је Вукове дипломе и пет посебних диплома. Освајао је прва места из математике, хемије, српског језика, физике и биологије. 

Како си успео да истовремено будеш успешан из толико предмета? 
- Све почело као обична радозналост, али је временом прерасло у интересовање и жељу за новим сазнањима. Захваљујући упорном раду и добрим саветима наставника, успех није могао да изостане.

Који ти је омиљени предмет? 
- Ни један предмет не бих могао да издвојим, јер су ми сви подједнако драги, али је увек постојала већа склоност ка природним наукама.

Шта волиш да радиш у слободно време?
- Оно мало слободног времена што ми је остајало проводио сам дружећи се.

Коју школу желиш да упишеш?
- Жеља ми је да упишем Гимназију и тамо даље развијам своју склоност ка природним наукама.

Твој мото:
- "Успех је путовање, а не циљ."